marți, 9 decembrie 2014

Gastronomie valenciana de iarna

La Valencia, se stie, e cald. În cea ma mare parte a anului e mult mai cald decît în restul Europei.
Iar vara este fooooarte cald. Mic dejun, prînz, cina - ce fericire sa le poti savura afara !
Unele restaurante însa ne fac cu ochiul din interior. Fara succes asta vara : nu au terasa, iar noi nu vrem sa ne închidem la umbra.
Acum însa e vremea lor si rezervam din timp.

Meniul este gastronomic.
Pentru seara, ni se propunea unul singur, dar cu 9 (noua) feluri.
Minimalistice pîna la a ne stîrni zîmbete, desi... sîntem obisnuiti.
Delicios însa.

Trufe de parmigiano si gambas

 
Supa de homar



merluciu cu sos "pil-pil"

 
cerb

Surprinzator, ne ridicam de la masa plini, fara însa a ne simti îngreunati.
Cînd plecam, romantismul a lasat loc bunei dispozitii : 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu