marți, 23 septembrie 2014

În cîmpul...muncii

 
Image via dolcechantilly.fr
 
 
Image via dolcechantilly.fr
 Trei zile de seminar (cît se poate de) profesional la Chantilly.
 
Imagine proprie
 
Cremos* din toate punctele de vedere : o vreme splendidă, un hotel-castel, în mijlocul pădurii, cu helipad, teren de golf, piscină (interioară și exterioară), restaurant gastronomic și, ca totul să fie perfect, eram duși de colo-colo, pentru vizite de "timp liber", cu taxiul.


Image via dolcechantilly.fr
Image via dolcechantilly.fr
 
Partea mai puțin plăcută : n-au fost decît trei zile. În plus, programul destul de strîns și de obositor, în cele din urmă cu foarte puțin timp liber.
Totuși... mai vreau !
 
Image via dolcechantilly.fr
 
 
__________________________________________________
* În franceză, frișca se numește "crème Chantilly" (care, datorită arabescurilor istorice, este însă de origine italiană (datînd din sec. XVI), fiind importată în Franța, de Caterina de Medicis și atribuită apoi unui oarecare François Vatel, maître d'hôtel al Castelului Chantilly)
 
 
 
 
 
 
 

Un comentariu:

  1. Umaresc bolgul tau si de abia astept sa scrii. Este relaxant ,optimist si plin de viata.
    Eu ,de abia astept sa transform ploaia in sampanie... (apropo.. superb spus)

    RăspundețiȘtergere