duminică, 30 martie 2014

Prin fereastra bucatariei


Avem nevoie de simboluri pentru a ne aduce aminte ca, acum, aici, se întîmpla, cîteodata cele mai extraordinare banalitati : spalatul vaselor poate fi o îndeletnicire de exceptie, atunci cînd privirea se pierde în zare. 
Uneori cerem de la viata foarte mult, uitînd sa-i fim recunoscatori pentru partea minunata a cotidianului pe care ni-l ofera.

2 comentarii:

  1. Chiar asta se vede?! Atunci merita toti banii!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimic nu merita preturile imobiliare actuale din Paris raportat la calitatea care se ofera pe piata pentru ele (daca e sa spun ce cred în privinta asta), dar ne multumim cu ce putem, pîna cînd ne saturam sa ne mai fortam sa putem si îi lasam pe altii sa creada în miracole.
    Cum însa acest blog si-a propus sa "povesteasca" numai despre lucruri simpatice si placute, nu ma voi extinde asupra subiectului deocamdata si vom lasa expresia "merita banii" doar o "expresie" neutra.
    Seara, cînd straluceste (la ore fixe), turnul Eiffel este magic. Chiar si numai prin fereastra bucatariei. Talentele mele fotografice îmi strîmteaza însa posibilitatea de a o dovedi (acum si aici).

    RăspundețiȘtergere