vineri, 8 martie 2013

Le Mouton Blanc

H & S sînt la noi de ieri si pe tot weekendul. Cu alte cuvinte, aseara, dupa o masa simpla, dar cu un vin remarcabil (un Madiran Chevallier de Sadirac 2009), ne-am culcat la 1h00. Discutii, discutii, despre una, despre alta... Iar eu, azi, la lucru. Totusi, dar fara chef.

Pentru diseara am rezervat la Auberge du Mouton blanc, restaurant istoric, in care isi aveau obiceiurile si Molières, si Racine si Boileau, si La Fontaine... Si noi.
Restaurantul nu e foarte mare, aproape jumatate este, de altfel, ocupat de citeva masute joase, la intrare, destinate barului (in caz ca e nevoie sa asteptati sa vi se gaseasca o masa pentru cina, de partea cealalta).
Amestec de clasic si modern, peretii din piatra, vopsiti in aramiu sau bronz, tablouri clasice cu rame baroce, intim si calduros, este locul perfect (cu un bun raport calitate/pret) pentru o cina de iarna (caci nu are terasa). Si chiar daca se apropie primavara, afara temperatura (15°C) nu ne invita inca sa cautam o terasa.




 
 



Images via auberge-mouton-blanc.com
 

--

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu