duminică, 10 martie 2013

Brasserie Mollard

Aseara am fost la renumita braserie Mollard, tipic pariziana si tipic scumpa.
Ca sa-i acordam "cezarului" ce i se cuvine, preturi de braserie, usor piperate, daca n-ar fi fost acele "coquilles Saint-Jacques à la Provençale", usor prajite in pudra de aur, probabil, caci, altfel, nu vad ce altceva putea justifica 38 € pentru 5 bucati în farfurie. Poate decorul (farfuriei, se-ntelege !). H., lînga mine, pentru pretul asta si-a oferit un întreg meniu : stridii, steak de vita si desert.
Delicios insa si serviciul impecabil : chelneri prietenosi si extrem de profesionali. 

Brasserie Mollard, Paris

Image via go-evenements.com



Decor Edouard-Jean Niermans (1859-1928) - a decorat de asemenea Hotelul "Négresco"/Nice si "Moulin Rouge"/Paris



Foie gras



Stridii (cu unt si pîine de secara)

Coquilles Saint-Jacques à la Provençale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu